Laatste nieuws

Verbeter je SNELHEID

Wil je snelheid ontwikkelen om een recht stuk zo snel mogelijk af te leggen, bijvoorbeeld de 50 meter sprint, of wil je zo snel mogelijk worden in een explosieve sport zoals bijvoorbeeld voetbal waarbij je veel te maken hebt met het zo snel mogelijk veranderen van richting en korte sprintjes met snelle start-stop acties

Vanaf dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 5 juli 2019 kan je 4 weken lang, 2x per week trainen aan het verbeteren van een aantal van deze facetten van snelheid: Reactiesnelheid, acceleratiesnelheid en snelheid uithoudingsvermogen in de vormen van lange sprints en het volhouden van een veel herhalingen van sprints. Sportspecifiek waardoor je ‘direct’ een vertaling krijgt naar je eigen tak van sport en je positie.

Er zijn twee trainingen per week, op dinsdag en vrijdag. Van 17.00-18.00 uur en van 18.00-19.00 uur. Trainingen zijn geschikt voor spelers vanaf 10 jaar tot 16 jaar en worden verzorgd op een buitenlocatie in Volendam. Kosten om deel te nemen zijn €115,- en er wordt gewerkt met maximaal 10 sporters per groep. Deelnemers ontvangen een trainingsshirt met hun eigen naam.

Aanmelden kan via deze link naar het aanmeldingsformulier.

Talent Academy Volendam zomer 2019

Van 10 juni tot en met 8 juli aanstaande kunnen sporters weer deelnemen aan de ‘Talent Academy’ Volendam. Een samenwerking tussen MKSports en JSC Toptraining. Deelnemers trainen 5x 90 minuten verdeeld over 45 minuten op het veld op het gebied van snelheid, beweeglijkheid en coördinatie en 45 minuten op het gebied van kracht, lenigheid en balans in JSC Toptraining. Daarnaast mogen de sporters in de trainingsperiode binnen 1x per week ‘vrij’ trainen.

Aanmelden kan via deze link naar het aanmeldingsformulier.

Gasttraining bij EVC in Edam

Op donderdag 28 maart 2019 heb ik een gasttraining gegeven aan EVC JO11-1 en JO12-1. De 'mannen' -en één 'dame' hebben zich een ruim uur lang het vuur uit de sloffen en waren zij daarna vrijwel aan het eind van hun Latijn. Dank Jeroen Knegt voor de uitnodiging en Jan van der Nes voor het gastvrije ontvangst!

Kijk hier voor de foto's

Artikelen Kirchhoff Fysio 

In elke uitgave van MKSports Magazine staat een artikel geschreven door Kristy Scholte van Kirchhoff Fysio. Deze artikelen kan je nu lezen op de website. Kijk hier voor de pagina.

Inspiratie oefeningen voor trainers en coaches

Wekelijks een video met een inspiratie oefening op het gebied van snelheid, beweeglijkheid en coördinatie voor trainers en coaches. Kijk hier voor het archief.

Alle MKSports Magazines op een rij

Elke maand ontvangen alle trainers en coaches van RKAV Volendam het MKSports Magazine met daarin oefenvormen die zij kunnen gebruiken tijdens de trainingen. De oefeningen richten zich op het verbeteren van snelheid, beweeglijkheid en coördinatie. De magazines zijn te downloaden onder het kopje 'trainerspagina RKAV'.  

Overig nieuws


 

Martin Kuitert heeft in de afgelopen jaren fysieke trainingen verzorgd  verschillende verenigingen en teams. O.a. selecties van handbalvereniging KRAS/Volendam, selecties van onder- en bovenbouw van FC Volendam, Keepersschool ZHZ, JSC Sport, voetbalvereniging ZCFC, tennisvereniging Dijkzicht en vele individuele sporters.

Hieronder een overzicht van verenigingen en organisaties welke in het seizoen 2018-2019 een samenwerking hebben op het gebied van fysieke training met MKSports: